New items will arrive soon!

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä

97.80 

Bedding set Swans in blue consists of a 100% cotton satin duvet cover and a pillowcase.  The duvet cover’s dimensions are 150 cm x 210 cm (59“x83“), the pillowcase is 50 cm x 60 cm (20”x24”).  The fabric for this set is designed in Finland by Irina Ylänne.  The pictures are digitally printed on soft, cozy, skin friendly fabric in Italy. The TC of this cotton satin is 280, it is really very quality.

On one side of the duvet cover there is a picture of flying swans, on the other side there is a picture of Nordic forest. The set is packed in a gift box. The duvet cover and pillowcase can be washed at 60 degrees Celsius (140 degrees Fahrenheit)  and may be tumble dried.  During the first washing the product may shrink slightly, the dimensions of the product have been adjusted accordingly.   The images retain their colour through many wash cycles.

Out of stock

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä on saatavana koossa:

  • 150 × 210 cm + 50 × 60 cm ja 140 x 200 cm + 50 x 60 cm

Materiaali:

  • Italiassa valmistettu 100 % puuvillasatiini ELITE, 300 TC

Ominaisuudet:

  • pussilakanan jalkopäässä on aukko
  • konepestävä 60 °C
  • sertifikaatti Öko-Tex Standard 100 ryhmä 1

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä – 100 % puuvillasatiinista valmistettu pussilakana ja tyynyliina. Settiin sisältyvän pussilakanan mitat ovat 150 x 210 cm ja tyynyliinan 50 cm x 60 cm. Setin kangas on suunniteltu Suomessa, suunnittelija on Irina Ylänne. Kuvat on digipainatettu mukavaan ja erittäin laadukkaaseen ihoystävälliseen kankaaseen. 100 % puuvillainen satiinikangas on peräisin Italiasta.

Pussilakanan toisella puolella on suuri kuva joutsenista sini-harmaata metsätaustaa vasten. Pussilakanan toisella puolella on pohjoismaisen harmaa metsäkuvio. Myös tyynyliinoissa on sama kuvio.

Setti on pakattu lahjapakkaukseen.
Pussilakanan ja tyynyliinan voi pestä 60-asteisessa vedessä ja kuivattaa kuivausrummussa. Tuote voi kutistua hieman ensimmäisellä pesukerralla. Sen kompensoimiseksi tuotteeseen on jätetty kutistumisvara.

 

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Updating…
  • No products in the cart.